Over ons

Wij zijn een internationale groep van HR- en software ontwikkelaars.

Jan-Luc de Wolf, San Juan del Sur, Nicaragua / Leiden, Nederland

Jan-Luc is de afgelopen 22 jaar Trainer/Consultant Human Development en specialist Werving & Selectie.

Sandra Lira, Managua, Nicaragua

In 2003 richtte Sandra DPESA op, Human Development consultant gespecialiseerd in online diensten en platforms voor verschillende managementprocessen en people management. Daarvoor werkte ze als HR-Directeur van een grote financiële instelling.

Paul Hoekman, Medellin, Colombia / Kaapstad, Zuid-Afrika

In 2000 richtte Paul IBIS Services op (nu Penguin Protocols), een bedrijf dat softwareoplossingen op maat ontwikkelt. Hij is ook mede-oprichter van de grootste toeristische website in Nicaragua, ViaNica.

Sinds 2007 werken we samen, zowel om elkaar te ondersteunen bij de ontwikkeling van onze eigen bedrijven, als om nieuwe ideeën en bedrijven te ontwikkelen. Paul is onze creatieve geest, die oplossingen voor elk probleem bedenkt en ontwerpt; Sandra, psycholoog en administrateur ineen, komt altijd met vernieuwende ideeën en houdt de financiële kant in de gaten; Jan-Luc ontwikkelt de inhoud.

In 2012 besloten we om het CVSelection systeem aan te bieden aan externe klanten en richtten we ons nieuwe bedrijf op, Whistling Duck Solutions. Ons doel is om online HR-systemen te ontwikkelen die eenvoudig toepasbaar, goedkoop en effectief zijn en bruikbaar op alle continenten. De naam van ons bedrijf heeft geen symbolische betekenis: Paul houdt van vogels en Jan-Luc en Sandra houden van de naam en het geluid van deze eend.

Wij zijn een team dat Nederlandse passie en humor combineert met Nicaraguaanse zakelijke zin op basis van een wereldwijd pragmatisme.