Systeem Specialist ERP


Apeldoorn

32-40 uren per week

Tijdelijk contract
De uiterlijke sollicitatie datum is 30 November 2024, 23:59 (Europe/Amsterdam)
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. We schieten hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

Wij zoeken een

Systeem Specialist ERP

(Apeldoorn, 32-40 uur per week)

Ben jij klaar om je vaardigheden verder te ontwikkelen en jezelf uit te dagen binnen een dynamische, internationale organisatie? Of ben je juist op zoek naar een leuke eerste stap in je carrière? Bij ZOA krijg je de kans om jouw expertise te combineren met betekenisvol werk, samen met een enthousiast en ervaren IT-team.

Als Systeem Specialist ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van onze Unit4 ERP-applicatie. Dit systeem is onmisbaar voor onze financiële en HR-processen (zoals boekhouding, inkoop, declaraties en verlofregistraties), zowel in Nederland als op onze kantoren wereldwijd. Je werkt nauw samen met je collega Robbert (en met de collega’s van Finance en HR) om te zorgen dat Unit4 ERP optimaal functioneert. Daarnaast krijg je de kans om onze collega’s in de programmalanden te ondersteunen en trainen, wat betekent dat je soms naar de ZOA-landen reist.

Wat je gaat doen:

Wat wij van jou vragen:

Sta jij aan het begin van je carrière en neem je andere relevante werkervaring mee? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Als starter krijg je de kans om ervaring op te doen in een internationale context, met ondersteuning van ervaren collega’s.

Wat wij jou bieden:

Interesse en wil je solliciteren?

Solliciteer dan via de button ‘solliciteer nu’.  Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jochum van der Heide via e-mail j.vanderheide@zoa.ngo of 055-3663339. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Heline Wielink - Bisschop (HR Business Partner) via h.bisschop@zoa.ngo of via 055-3663339.

De vacature blijft open staan totdat we de geschikte kandidaat gevonden hebben!

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces, inclusief COTER check. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals seksueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu