Medewerker Klantcontactcentrum


Apeldoorn

€ 2.465,- tot € 3.557,- bruto per maand

20 - 24 uur uren per week

Bepaalde tijd contract
De uiterlijke sollicitatie datum is 4 November 2024, 23:59 (Europe/Amsterdam)
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

Wil jij in verbinding staan met de mensen die ZOA een warm hart toedragen? En daarmee een bijdrage leveren aan onze projecten voor mensen die door een oorlog of ramp alles zijn kwijtgeraakt? Dankzij duizenden betrokken donateurs, vrijwilligers en andere relaties zijn wij in staat om wereldwijd kwetsbare mensen noodhulp te bieden en te helpen een nieuw bestaan op te bouwen. Sluit je bij ons aan en word onze nieuwe

 

Medewerker Klantcontactcentrum

(Apeldoorn, 20 - 24 uur)

 

met focus op telefonisch contact met de achterban van ZOA.

Als medewerker Klantcontactcentrum (KCC) ben je het visitekaartje van de organisatie richting de particuliere achterban van ZOA. Je draagt bij aan de beleving en de binding van de relaties met ZOA. Dit doe je door telefonische contacten met betrokken donateurs en nieuwe leads. Daarnaast ondersteun je het team Collecte bij het werven van nieuwe organisatoren en collectanten. De focus van je werk is dan ook pro-actief telefonisch contact zoeken (outbound).

Daarnaast draai je mee op het KCC. Samen met drie collega’s voer je ook de andere werkzaamheden op het KCC uit: je zorgt voor correcte en tijdige beantwoording van vragen via de telefoon of e-mail (inbound). Je ontvangt bezoekers op ons kantoor in Apeldoorn en je zorgt ervoor dat de donateursadministratie op orde is.

Wij zien onze achterban als een essentieel onderdeel in het bereiken van onze missie en willen hen betrekken, waarderen en meenemen in de impact die we samen hebben voor mensen in nood. Als Medewerker Klantcontactcentrum kun je hier een waardevolle bijdrage aan leveren.

We horen graag van je als je …

Werken bij ZOA

Uitdagende projecten, leuke collega’s en meewerken aan noodhulp en wederopbouw voor vluchtelingen. Dat is werken bij ZOA. Verder krijg je als medewerker KCC:

Interesse en wil je solliciteren?

Solliciteer uiterlijk 21 oktober 2024 door direct op onderstaande button "Solliciteer nu" te klikken. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jacqueline Kooistra, teamleider KCC, via 055-3663339 of j.kooistra@zoa.ngo.

Wij verwelkomen graag snel een nieuwe collega en daarom zullen we bij ontvangst van passende CV’s de sollicitatieprocedure versnellen door voor de sluitingsdatum contact op te nemen met geschikte kandidaten.

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces, inclusief COTER check. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

 

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu