Financieel Specialist


Apeldoorn

€ 3.263,- tot € 4.678,- bruto per maand

28-40 uur uren per week

Bepaalde tijd contract
De uiterlijke sollicitatie datum is 30 November 2024, 23:59 (Europe/Amsterdam)
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. We schieten hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in 12 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

Hou jij van cijfers en ben jij een kei in de financiële administratie? Heb jij kennis van ERP-systemen en denk je graag mee met de doorontwikkeling van financiële processen? Lees dan verder, want dan ben jij misschien wel onze nieuwe

 

Financieel Specialist
(Apeldoorn, 28 - 40 uur)

 

Jouw uitdaging

Op onze afdeling Finance & Control werken we met 11 collega’s aan een gezonde financiële huishouding. Het team bestaat, naast het hoofd van de afdeling, uit 5 Project Controllers, 5 Financieel Specialisten (intern noemen we de functie Financial Controller) en een Finance Officer. Samen zorgen we dat de financiële administratie, van transactie tot rapportage, correct en up-to-date is en efficiënt georganiseerd is. Je helpt en ondersteunt je lokale collega’s die de financiële administratie van de landenkantoren voeren. Je ondersteunt hen bij de digitale processen in het ERP-systeem en helpt ze met al hun vragen over de financiële administratie. Daarnaast houd je je bezig met de review van de financiële administratie van de landenkantoren, zodat er tijdige maand- en kwartaalafsluitingen mogelijk zijn.

Na een succesvolle implementatie van het ERP-systeem Unit4, willen we het komende jaar verder inzetten op de doorontwikkeling van het ERP-systeem en optimalisatie van de financiële processen. Dit helpt ons om efficiënter te werken en transparant verantwoording af te leggen richting onze donoren.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor …

Jouw profiel

Heb jij ervaring als assistent controller of assistent accountant en ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Inhoudelijk vraagt deze functie het volgende van je:

Ons aanbod

Werken bij ZOA betekent werken vanuit een besef van rentmeesterschap. Kom je bij ons werken dan mag je rekenen op:

Interesse naar deze functie en wil je solliciteren? 

Solliciteer dan direct via de "Solliciteer nu" button onder aan deze pagina. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jan-Marc Stam, director Finance & Control, via j.stam@zoa.ngo of via 06-44115166. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met David Karelse via 0682568838 of via d.karelse@karelserecruitment.nl. Een digitaal assessment kan onderdeel zijn van onze recruitmentprocedure.

De vacature blijft openstaan totdat we de juiste match gevonden hebben!

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces, inclusief COTER check. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu