HR medewerker


Apeldoorn

€2.831,00 - €3.649,00 gross per month

28-32 hours per week

Temporary contract
Back to all vacancies Apply now

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. Vanuit onze christelijke identiteit schieten we hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

Wil jij je HR-skills verder ontwikkelen en zoek je een internationale werkomgeving? Ben je servicegericht en zorg je voor een vlekkeloze HR-administratie? Lees dan verder, want wij hebben dé baan voor jou als onze nieuwe

HR medewerker
(Apeldoorn, 28-32 uur)

 Jouw uitdaging

Samen met Corine vorm je onze HR backoffice. Jullie ondersteunen ons hele HR-team dat bestaat uit een HR-directeur, 5 HR Business Partners en 2 specialisten Talent Development en Learning. Jullie  beheren de personeelsadministratie, ondersteunen bij (internationaal) recruitment en waar nodig vervangen jullie je collega die verantwoordelijk is voor het regelen van reizen.

Concreet betekent dit dat je …

Je merkt het wel, dit is een hele leuke en afwisselende functie! 

Jouw profiel

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je meewerken aan professionele, internationale HR-dienstverlening? We maken graag kennis met je als je…

Ons aanbod

Kom je bij ons werken dan mag je rekenen op:

Interesse en je wilt solliciteren?

Solliciteer dan uiterlijk 29 april 2024 via de button 'solliciteer nu'. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Heline Bisschop (HR Business Partner en Coördinator) via h.bisschop@zoa.ngo of via 055 366 3339. Voor vragen over de werving staat David Karelse je graag te woord via d.karelse@karelserecruitment.nl of via 06 82 56 88 38.  

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

Back to all vacancies Apply now