Support Officer Zakelijke Relaties en Major Donors


Apeldoorn

€2.618,- tot €3.754,- gross per month

24 hours per week

Permanent contract
Back to all vacancies Apply now

 

 

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. We schieten hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in 13 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 900 medewerkers.

 

Ben jij op zoek naar betekenisvol werk en ben jij goed in het ondersteunen van je collega’s? En wil jij een bijdrage leveren aan het bieden van hulp aan kwetsbare vluchtelingen? Lees dan verder, want wij zoeken een

 

Support Officer Major Donors en Zakelijke relaties

(Apeldoorn, 24 uur per week)

 

Door rampen en conflicten neemt het aantal kwetsbare vluchtelingen elk jaar toe. Daarom willen wij onze hulpverlening opschalen. Ons team van fondsenwerving en communicatie werkt elke dag aan groei in omvang en betrokkenheid van onze achterban in Nederland, die we zo hard nodig hebben om hulp te kunnen bieden. Kom jij ons team versterken?

Jouw uitdaging

Als Support Officer werk je samen met 4 relatiebeheerders. Je ondersteunt hen met diverse administratieve werkzaamheden. Samen met je collega’s van marketing werk je aan o.a. nieuwsbrieven, email campagnes en content voor social media. Die zorgen voor zichtbaarheid bij bestaande en nieuwe relaties.   

In deze functie …

Jouw profiel

Wil jij in actie komen, zodat we samen nog meer kwetsbare vluchtelingen kunnen helpen? We komen graag met jou in contact als je

Ons aanbod

Als je bij ons komt werken dan kun je rekenen op:

Interesse en je wilt solliciteren?

Solliciteer dan uiterlijk 9 juni via het sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Yolenta Pater via 055-3663339 of y.pater@zoa.ngo. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met David Karelse via +31-682568838 of d.karelse@karelserecruitment.nl.

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces, inclusief COTER check. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

 

Back to all vacancies Apply now