HR medewerker


Apeldoorn

24-28 uren per week

Bepaalde tijd contract
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

 

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. Vanuit onze christelijke identiteit schieten we hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

Wil jij je HR-skills verder ontwikkelen en zoek jij een internationale werkomgeving? Ben jij servicegericht en zorg jij voor een vlekkeloze HR-administratie? Lees dan snel verder, want wij hebben dé baan voor jou als

HR medewerker

(Apeldoorn, 24-28 uur)

 

Jouw uitdaging

Als onze nieuwe HR medewerker ondersteun jij, samen met je collega Masha, onze HR-adviseurs Elly (HR-adviseur voor ons Nederlandse kantoor), Tim, Sandra en Heline (internationaal HR-adviseurs). Je houdt je bezig met het beheer van de personeelsadministratie, ondersteunt bij het (internationale) recruitment, ondersteunt de HR-directeur en waar nodig vervang je Wiske, die verantwoordelijk voor Reizen is.

Bij ZOA werken als HR-medewerker betekent dat je…

 

Jouw profiel

Ben jij als HR-medewerker op zoek naar een inhoudelijke uitdaging en wil jij meebouwen aan professionele, internationale HR-dienstverlening? We maken graag kennis met je als je…

 

Ons aanbod

Werken bij ZOA betekent werken vanuit een besef van rentmeesterschap. Kom je bij ons werken dan mag je rekenen op:

 

Interesse en je wilt solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met David Karelse via d.karelse@karelserecruitment.nl of via 0682568838. Solliciteren doe je door het sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. De sluitingsdatum is 26 augustus 2022.  

 

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

 

ZOA hanteert een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit op de werkvloer. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, personen van alle nationaliteiten, culturele achtergronden, en kandidaten met een beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu