HR Adviseur


Apeldoorn

28-32 uren per week

Bepaalde tijd contract
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. We schieten hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in 13 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 900 medewerkers.

 

Ben jij een senior HR-professional en toe aan nieuwe, strategische en uitdagende projecten? Heb jij internationale ervaring en ben je op zoek naar de kans om bij een christelijke, internationale en ambitieuze hulporganisatie aan de slag te gaan? Lees dan verder, want dan ben jij wellicht onze nieuwe

HR Adviseur

(Apeldoorn, 28-32 uur)

 

Jouw functie

Samen met Sandra, Heline en Tim ben jij verantwoordelijk voor de positionering en uitvoering van de HR-dienstverlening aan onze landenkantoren. Als business partner van het management van ‘jouw landen’ ben jij de go to person voor alle HR-onderwerpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het internationale HR-beleid. Ook ben je verantwoordelijk voor recruitment en actief betrokken bij de door- en uitstroom van je expat-collega’s die in de programmalanden werken en wonen.

De komende tijd staat een aantal uitdagende projecten op de agenda:

Verder ben je…

Natuurlijk ben je ook actief betrokken bij het verstevigen van het organisatie-brede HR-beleid en de vertaling en projectmatige uitvoering van ons HR-jaarplan. In ons HR-beleid staat de medewerker echt centraal. Daarom reis je enkele keren per jaar naar de landenkantoren om de relatie met lijnmanagers en HR-collega’s te verstevigen.

 Jouw profiel

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke uitdaging en wil jij meebouwen aan professionele, internationale HR-dienstverlening? We gaan graag met jou in gesprek als je …

Ons aanbod

Werken bij ZOA betekent werken vanuit een besef van rentmeesterschap. Kom je bij ons werken dan mag je rekenen op:

Interesse voor deze functie en je wilt solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met David Karelse via d.karelse@karelserecruitment.nl of via 0682568838. Solliciteren doe je door het sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. De sluitingsdatum is 26 augustus 2022.

Een digitaal assessment kan onderdeel zijn van onze recruitmentprocedure.

 Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

 

 

 

 

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu