Coordinator Strategic Innovation


Zwolle

3544-4946 euro bruto per maand

24-32 uren per week

Bepaalde tijd contract
Terug naar alle vacatures Solliciteer nu

Zit jij vol enthousiaste innovatieve ideeën en heb jij het talent om dit om te zetten naar concrete resultaten en verbeteringen, dan is deze functie misschien iets voor jou. Red een Kind is namelijk op zoek naar een bevlogen en enthousiaste: 

 

Coordinator Strategic Innovation 

Zwolle 24-32 uur per week 

 

Red een Kind is een christelijke, internationale organisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. 

Red een Kind heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt op het gebied van innovatie. Van een organisatie met mooie ad-hoc successen in innovatieve projecten hebben we ons ontwikkeld naar een organisatie waar innovatie en opschaling centraal staan in ons denken en handelen. We spreken daarom nu van Strategische Innovatie. We hebben meerdere innovatieve concepten ontwikkeld, getest en voorbereid voor schaling, Voorbeelden van onze projecten zijn: Empowered to Protect , Build Your Own Buddy (BOB) of Integrated Farm Planning (PIP). Maar we willen het niet bij enkele prachtige innovatieve concepten houden, we willen onze organisatie en onze projecten blijven innoveren.   

Jouw rol 

Ben jij… 

 

Jouw werkzaamheden 

De coördinator Strategic Innovation is het gezicht voor innovatie binnen en buiten de organisatie, en kan het innovatieprofiel van Red een Kind hooghouden. In deze rol werk je nauw samen met interdisciplinaire teams in Nederland en het buitenland om nieuwe mogelijkheden te identificeren en innovatieve oplossingen te implementeren. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van innovatietrajecten om goed te ‘falen’ of tot het bereiken van Proof of Concept met de benodigde ‘evidence’. Tevens verken je nieuwe kansen, bouw je aan stevige relaties en behoud je overzicht van het portfolio aan innovatieve projecten. Je ondersteunt het team Institutionele Relaties in fondsenaanvragen die innovatieve elementen bevatten.  

Als Coordinator Strategic Innovation rapporteer je aan de Manager Expertise & Innovation en ben je hoofd van de werkgroep Strategische Innovatie met deelnemers uit alle afdelingen en landenkantoren van Red een Kind.  

 

Jouw profiel 

 

Dit bieden wij 

  

Ben jij de enthousiaste en bevlogen persoon die we zoeken? 

Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We ontvangen graag uiterlijk 23 mei 2024 je cv en motivatiebrief, waarin je ons overtuigt van je enthousiasme. Solliciteren kan via deze link. Neem voor meer informatie over de vacature gerust contact op met Geert de Jonge, Manager Expertise & Development, via geert.dejonge@redeenkind.nl of 06-54 69 84 18.  

 

De eerste gespreksronde vindt plaats op 30 mei 2024. Solliciteer je op deze functie, reserveer deze datum dan vast in je agenda.  

 

Red een Kind verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van referenties (volgens SCHR) maakt onderdeel uit van de procedure. Bij aanname vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag en vragen we je ons integriteitsbeleid te ondertekenen. 

 

Terug naar alle vacatures Solliciteer nu