Over ons

Wij zijn een internationaal team van HR-deskundigen en programmeurs.

Jan-Luc de Wolf, CEO & Chief Operations, San Juan del Sur, Nicaragua

Jan -Luc is freelance consultant/trainer/coach en heeft 22 jaar ervaring in werving & selectie van professionals over de hele wereld. Hij is ook eigenaar van een klein vakantiepark, Lobolira, in San Juan del Sur , Nicaragua.

Sandra Lira, Chief Marketing, Managua, Nicaragua

In 2003 heeft Sandra DPESA opgericht, een HR-Consultancy onderneming onder andere gespecialiseerd in online diensten op het gebied van werving & selectie. Sandra was eerder Hoofd P&O bij een grote bank.

Paul Hoekman, Chief Informations Officer, Kaapstad, Zuid-Afrika

Paul heeft in 2000 IBIS Services (tegenwoordig genaamd Penguin Protocols) opgericht, een bedrijf dat websites ontwerpt en SAAS-produkten ontwikkelt. Hij is ook mede-oprichter van de grootste toeristische website van Nicaragua, ViaNica.

Sinds 2007 werken we samen, bedenken we nieuwe ideeën en ondersteunen we elkaar om onze bedrijven verder te ontwikkelen. Paul is de creatieveling die voor elk probleem online-oplossingen bedenkt en ontwerpt; Sandra , psychologe en manager in één, komt altjd met innovatieve ideeën en houdt de financiële kant in de gaten; Jan - Luc werkt vervolgens de inhoud uit.

Ons doel is om online HR-systemen te ontwikkelen die makkelijk zijn toe te passen en zowel goedkoop als effectief zijn.  

In 2012 hebben we besloten om CVselectie aan te bieden aan externe klanten en hebben we ons geregistreerd onder de naam Whistling Duck Solutions. De naam van ons bedrijf heeft geen symbolische betekenis: Paul is een vogelaar en Jan - Luc en Sandra vinden zowel de naam als de geluiden van de “Fluitende Eend” cool.

Wij zijn een team dat Nederlandse passie en humor combineert met Nicaraguaans zakelijk inzicht op basis van een pragmatische kijk op de wereld.