FAQs

Wat is het verschil tussen een 3-maand individueel pakket en een Jaar Pakket?

Een Jaar Pakket is zinvol als u in het komende jaar meer dan 3 vacatures voorziet!

Ten eerste is het goedkoper! U betaalt bijvoorbeeld voor 1 FULL Sollicitatie Formulier 49 EURO. Vier formulieren zouden 196 EURO kosten. Met een Jaar Pakket betaalt u 175 EURO en kunt u 5 Online Sollicitatie Formulieren aanmaken! En uw prijsvoordeel loopt hoger op naarmate u grotere aantallen koopt.

Bij individuele aankoop van een link/applicatieformulier wordt deze na 3 maanden automatisch gesloten. Bij een Jaar Pakket kunt u uw vacatures en de gegevens van de sollicitanten online beheren gedurende het hele jaar. Dit geeft de volgende voordelen/opties:

Indien u posities heeft met een hoge rotatie, kunt u gewoon 1 link/applicatieformulier het hele jaar laten openstaan.

Een Jaar Pakket heeft als bijkomende service dat U de gegevens van interessante kandidaten die u niet geselecteerd heeft kunt kopiëren en die op kunt slaan in uw account in een aparte vacature/link. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw eigen online CV database te creëren en te managen. 

U kunt bijvoorbeeld ook een aparte link/sollicitatieformulier aanmaken voor het managen van open sollicitaties of stagaires.

Samenvattend is een Jaar Pakket goedkoper en het geeft u opties om de toevloed van CVs op een creatieve en overzichtelijke manier te administreren, zonder dat het u extra geld kost. Doordat u de verschillende links zowel op uw website als in andere werving- en publiciteitskanalen kunt integreren, kunt u de totale toevloed van CVs op een effectieve manier beheren. 

Onze website helpt u om het verschil tussen de kostprijs van een individueel Sollicitatie Formulier en de kosten/Sollicitatie Formulier in een bulk pakket te berekenen.

Gerelateerde vragen

« FAQs