FAQs

Hoe kan ik snel het systeem uitproberen zonder een account aan te hoeven maken?

Optie 1: DE SNELSTE MANIER OM DE FUNCIONALITEIT VAN HET SYSTEEM TE LEREN KENNEN ZONDER EEN ACCOUNT TE HOEVEN AANMAKEN

a. Klik op elk van de 5 stappen op de Homepage,: lees de tekst naast de afbeeldingen en klik op alle demo’s. Werk met deze demo's: schrijf en bewaar commentaren, definiëer nieuwe classificaties, filter kandidaten,  download gegevens , etc.  Al uw bewerkingen in de DEMOs worden automatisch gewist.

Om na het bekijken en bewerken van een DEMO terug te keren naar de hoofdpagina , klik op de U+2190.svg  in de browser .

______________________________________________________________________________________

Optie 2: DE BESTE MANIER OM DE FUNCIONALITEIT VAN HET SYSTEEM TE LEREN KENNEN ZONDER EEN ACCOUNT TE HOEVEN AANMAKEN

a. Neem een ​​functieomschrijving waarvan u de inhoud goed kent. Klik op "Creëer Sollicitatie Formulier", vul de details van uw bedrijf in en upload uw logo.


b. Kies de taal voor het sollicitatieformulier en kies vervolgens het FULL EXTRA pakket . 


c. Kopiëer de gegevens van de functieomschrijving in de tabellen . Lees ook de tekst achter de vraagtekens want deze geven u  essentiële informatie.  Sla de gegevens op.


d. Nadat u de informatie heeft opgeslagen, wordt u automatisch geleid naar de "vragensectie" , U ziet daar  7 type vragen. Kopiëer of herformuleer van elk type vraag er één en voeg die toe aan uw sollicitatie formulier.

e. Nadat u de vragen gesaved heeft, ga naar "Bewerk andere opties" in het rode menu aan de linkerkant van de pagina. 


f.  Voeg enkele van de opties toe tijdens het scrollen door deze pagina . Lees ook de tekst achter de vraagtekens want deze geven u essentiële informatie.  Sla de gegevens op.

g. Ga nu naar "Sollicitatie Formulier", in het rode menu aan de linkerkant van de pagina en clic; 


U ziet nu het resultaat het door uzelf aangemaakte Sollicitatie Formulier.

h. Als u niet tevreden bent met het resultaat, klikt u op "Formulier bewerken" en past de onderdelen aan die veranderd moeten worden. Klik op "Sollicitatie Formulier" om te zien of de wijziging het verwachte resultaat heeft.

i. Aangezien u de link van het Sollicitatie Formulier niet kunt activeren zonder te betalen, dient u nu naar de demo’s  in de stappen 3,4 en 5 op de Homepage te gaan: Hier ziet u wat het systeem u biedt op het moment dat de kandidaten uw sollicitatie formulier hebben ingevuld. Bekijk deze demo'sniet alleen , maar werk er mee, schrijf en bewaar commentaren, definiëer nieuwe classificaties, filter kandidaten, download gegevens , enz.

DUS ZONDER EEN ACCOUNT TE HOEVEN OPENEN, KUNT U ALLE FUNCTIONALITEITEN VAN CVSELECTIE UITPROBEREN!

Gerelateerde vragen

« FAQs